-
-

Udhëtime

Ofrojmë udhëtime me autobus nga Gjermani për në Kosova.

Udhëtimet bëhen me autobus komod dhe te sigurtë.

 

Kontakt:

 

Prishtinë: +386 49 233 925
Pejë: +381 39 421 431
Vala: +377 44 233 925
Ipko: +386 49 233 925
--
--
Shqipëri:

+355 68 22 78 737
+355 67 41 55 113
+355 69 581 29 46
--
--
Stuttgart: +49 711 620 53 22
Düsseldorf +49 211 3878 2891
München +49 157 387 66 846
Tel. Kujdestar +49 179 922 86 86
   

 


UDHËTIME ME AUTOBUS

 

 
HAMM
DORTMUND
ESSEN
DUISBURG
DÜSSELDORF
KÖLN
FRANKFURT
MANNHEIM
KARLSRUHE
STUTTGART
ULM
MÜNCHEN
<<< Për në >>>

GJITHA QENDRAT

KRYESORE NË

KOSOVË

si dhe për në

DURRËS - TIRANË dhe SHKODËR

( Via Kroaci )

Gjermani-Austri-Slloveni-Kroaci-Mali i zi-Kosovë
Çdo të Martë, Premte dhe të Shtunë
Gjermani-Austri-Hungari-Kosovë
Çdo të Martë dhe të Premte
Gjermani-Austri-Itali-Shqipëri-Kosovë
Çdo të Enjte
KTHIMI NGA KOSOVA BËHET ÇDO TË MËRKURË; TË PREMTE DHE TË SHTUNË
     
PËR FAMILJE JAPIM ZBRITJE
     
BËJMË EDHE TRANSPORT VALIXHESH